Hvordan skaffer du deg lesere?

Bloggere der ute har sikkert mange forskjellige, irriterende og desperate måter å skaffe seg lesere på.
For å få ut denne frustrasjonen min tenkte jeg at jeg enkelt og greit bare skulle kategorisere fremgangsmåten til disse bloggerne. Let's get this over with..

 

  • "Så fin blogg, sjekk ut min da vel" kommentarene

Tenker å starte med denne jeg..
Jeg har fått en bunchload med slike kommentarer, og det er såå irriterende! Bare for å få det sagt - nei, jeg besøker aldri bloggere som sender ut slike kommentarer. Gå en annen plass å gi ut egenreklameringer!
Har også fått noen som skriver "Jeg elsker bloggen din! Gå gjerne inn på min", asså.. forskjellen er stor mellom de som mener det, og de som sier det for å oppnå noe selv.

 

 

  • Kommentere tilbake?

Dere vet, dette er noe av de mest irriterende kommentarene man kan få.  Hvis en f.eks skriver om et ganske alvorlig og seriøst tema, la oss si spiseforstyrrelser, også kommer det inn en lang, saklig og grei kommentar. Du gjør deg klar til å skrive et langt svar, men så leser du slutten av kommentaren. Der klarer selvfølgelig den inkompetente personen å skrive - "kommentere tilbake?" eller "Pliis kommenter på bloggen min!". Desperat? uhm jaa! Jeg får så lyst til å rive av meg håret.

 

 

  • Copy and paste kommentarer

Uansett hvor hyggelig kommentaren er, typ "Ha en fin helg!", er det ikke noe som er så kjipt og få samme kommentar som alle andre random bloggere som tilfeldigvis er innom  forsiden til blogg.no. Eneste man ser når man går inn på bloggen som skrev den hyggelige kommentaren til deg er, "Takk for en hyggelig kommentar", "Å, takk det samme", da mister i værtfall jeg lysten til å svare og legger bloggen på min banned liste.

 Vel, det var det jeg kom på akkurat nå. Det er sikkert mere som irriterer meg også, men hjernekapasiteten min er litt redusert akkurat nå, klokka er jo faktisk snart to!

 

Hvilke kommentarer får deg til å rive av deg håret?

 

21 kommentarer

tankekarret

26.12.2010 kl.01:54

Bra blogg! Jeg blir også sykt irritert av disse kommentarene, jeg vet ikke helt hvilke som irriterer meg mest lengre engang :P Den beste måten å få kommentarer vill jeg si er å blogge bra slik at folk får lyst til å følge med på deg :)

Ha en fortsatt god jul! :)

Malin Hansen

26.12.2010 kl.02:01

HATER( med store bokstaver) slike kommentarer! Får ikke så mane kommentarer, men har fått noen av disse den tiden jeg har blogget. Desperate mennesker.

Silje Helen

26.12.2010 kl.02:28

haaater slike kommentarer..

Elisabeth Marielle

26.12.2010 kl.02:37

Malin Hansen: Ja, alle har vel fått slike kommentarer ;)

Dgee

26.12.2010 kl.03:13

Jeg river meg i huet når småunger kommer på min blogg og ber meg sjekke ut deres innkjøp... Sorry men jeg er ikke helt med på den...

Elisabeth Marielle

26.12.2010 kl.03:24

Dgee: Hahah, så det der ^^

Dgee

26.12.2010 kl.03:37

Its like... Bilde av en shabby gutt med hettegenser og slitt bukse tilsier at jeg er så motefrelst at jeg vil se hva en random 12åring har kjøpt? Joa... Såklart... Også er jeg super nysjerrig på hva ALLE hadde på seg på juleaften...

Guess Im just that type of guy...

Silje Helen

26.12.2010 kl.03:38

sv: hehe jeg sklei på snøen, for var is under den sjøen jeg trokka på ;p

Elisabeth Marielle

26.12.2010 kl.03:55

Dgee: Haha, guess not :p

maddie

26.12.2010 kl.04:14

bra skrevet! kjenner ofte det koker inni meg når jeg får slike kommentarer!! og spesielt folk som kommenterer nesten ALLE innleggene dine med en stygg liten kommentar på slutten som for eksempel: besøk bloggen min?

Elisabeth Marielle

26.12.2010 kl.04:24

maddie: Thanks! Jess, utrolig irriterende!

Dgee

26.12.2010 kl.10:21

SV:

Hvis du tenker på den lille i sidebaren så følger den med

Den havner inni/etter de tagsa...

Det KAN være litt lok (bokstavlig talt) å få den til å sitte skikkelig om du skal ha en fungerende profil i sidebaren, men hvis du bare skal ha reklamen for å følge Blogg.no's regler så trenger du bare slenge inn

Der du vil ha den... (Tror den ALLTID vil legge seg på den øverste plasseringa hvis koden kommer flere ganger i dokumentet.)

Dgee

26.12.2010 kl.13:56

Bah sorry de idiotiske taggene fungerer i kommentarfeltet.

Taggene du skal flytte på for å flytte reklamene i sidebaren er hvertfall:

!tag:profile>!/tag:profile>

(Bytt ut ! med < for å få koden til å fungere)

Det er også viktig å få med seg at den legger seg ved den øverste profile taggen i dokumentet. Så hvis du bruker den til profil oppsettet ditt må du kansje flytte sånn at Annonser diven kommer først for å få den over dit.

Tone

26.12.2010 kl.14:09

Kan ikke fordra slike kommentarer. Jeg besøker heller ikke blogger som legger igjen sånne spor på bloggen min..

26.12.2010 kl.15:11

hejsanhärlig blogg du har, jag och min syster har precis börjat blogga, vi lägger ut låtar, texter och massor av tips (skönhet, killar) feta citat, mycket bilder och lite mer :) kolla gärna in, kram =)

Johnny B. Good

26.12.2010 kl.18:05

Kommentarer som:

Jeg deltar i *** konkuranse, stem på meg, please please please.

Jeg har *** konkuranse på bloggen min, delta da vel.

Og ikke minst svar/kommentarer som ikke har noe som helst med innlegget å gjøre.

Maren

26.12.2010 kl.19:08

helt utrolig irriterende ja..

helt ut av nowhere, så kommer den der besøke bloggen min? eller noe lignende i slutten ;s

ingen gidder å gå inn på bloggen deres hvis de er så desperate .. eller det er nok noen,men jeg er hvert fall ikke en av dem ;p

hehe:-p

neneva

26.12.2010 kl.20:20

Jeg er så enig med deg. Har skrevet om dette før selv, og blir alltid like frustrert over slike kommentarer. Senest i dag tidlig kom jeg inn på et bloggshout-innlegg som virket ganske alvorlig, hvor ei lesbisk jente skrev om foreldrene som ikke godtok henne for det. Hun var utrolig frustert og lei seg for dette, så dukker det faen meg en slik kommentar opp. "Hei<3 fin blogg, kan du vær så snill å kommentere min?<3" blir nesten flau på vedkommendes vegne som gjør sånt.

Tina Helen

27.12.2010 kl.09:59

Irriterer meg nok like mye som deg over de! Skal jeg ha lyst til å skrive noe tilbake, vil jeg vite at personen faktisk har lest teksten min eller sett på bildene mine.

ia - makeup&beauty

27.12.2010 kl.19:05

Gode tips! Hater spammere :p

Så kult at du ska gå på frisørskolen, jeg skal også gå fra januar 2011 i bodø :)

Gleder du deg? :D

Elisabeth Marielle

27.12.2010 kl.19:13

ia: Oi, skal du det? :D

Gleder meg som en unge, men samtidig så gruer jeg meg litt, aaner jo ikke hvem som skal gå :p :)

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Marielle

Elisabeth Marielle

23, Bodø

Mote, skjønnhet- og designinteressert. Kommende frisør(går Norsk frisør- og hudpleie skole), tidligere restaurantmedarbeider.

Kategorier

Arkiv

hits