Blogger du for deg eller for alle andre?

Er du en blogger? la meg spørre deg noen spørsmål - Hvem blogger du for? deg selv, eller de som leser bloggen din? føler du det som en plikt å blogge hver dag, eller blogger du når du følger for det?
Når du skriver, tenker du på hva andre synes om deg, eller skriver du bare akkurat det du tenker på uten å tenke på hva andre synes?

Jeg er sikkert på at veldig mange der ute noen ganger blogger daglig kun for å tilfredsstille leserne sine. Ikke fordi de har noe spesielt på hjertet, eller har et poeng med det de skriver, men bare for å gi leserne sine den daglige dosen av seg selv. Dette gjelder for det meste de "store" bloggerne.  De føler det vel mange ganger som en plikt å måtte blogge, støtt og stadig hive inn nye oppdateringer på bloggen sin for å please de veldig kritikkfulle leserne sine. Ja, fordi du får jo meningene og kommentarene til leserne dine slengt opp i trynet hele tiden.


Ser det florerer av stygge og unødvendige kommentarer, leserne har alltid noe å påpeke, og uansett er det alltid noen som har noe negativt å komme med. Dette gjelder jo egentlig for det meste toppbloggerne siden de har så mange innom bloggene sine hver dag, men hvorfor alltid trekke frem det negative? Nå skal jeg ikke gre alle under en kam og si at alle lesere er like slemme og sier like mye som burde vært usagt, men noen personer klarer visst aldri å holde kjeft. Hvis du ikke har noe positivt å si - ikke si det!!
Greit nok at bloggerne glatt overser disse kommentarene, men herregud så unødvendige de er i utgangspunktet.

Uansett.. nå ble det en del tekst her.. Blir bare så oppgitt, selvfølgelig må en blogger kunne skille drittslengning fra konstruktiv kritikk, noe som kanskje ikke er like lett når du har hatt en dårlig dag og skal sette deg ned for å godkjenne kommentarer, og 1/3 av alle kommentarene du går igjennom er unødvendig drittslengning. Selv om du skriver en blogg, betyr ikke det at du ikke har følelser og at det er like lett og overse de stygge kommentarene.
Som leser syns jeg vi skal respektere det, og heller gi ros og trekke frem det positive, enn å alltid kommentere det negative!

 

"Min blogg, mine tanker, mine ord, mitt synspunkt, min verden."

Done!

Dette ble kanskje et langt og rotete innlegg, men sånn går det av og til når man skal formidle mye på en gang.

3 kommentarer

kristinesside

23.12.2010 kl.01:27

Jeg pleier å blogge om ting jeg er opptatt av, ting jeg holder på med, har laget eller kjøpt, egentlig det jeg synes har vært verdt å ta bilde av i hverdagen min. Det jeg vil lagre et sted. Jeg har alltid skrevet i dagbøker, men da måtte jeg skrive hver dag. Jeg prøver ennå å skrive i dagbok, men det blir mer personlig når jeg kan legge til bilder og sånt. Og alle bildene jeg tar av ting for å legge inn på bloggen min, de kan jeg se tilbake på og mimre, både på bloggen og på pcen min. Et plusspoeng er når andre leser bloggen min og gir tilbakemeldinger. Da får jeg opplevelser av at andre liker meg for den jeg er og det jeg holder på med. Det er en fin følelse. Så når jeg skriver, skriver jeg slik jeg tenker der og da, men må samtidig se det litt fra utsiden så det kan bli spennende eller greit å lese om ting for andre folk. Jeg blogger når jeg vil, mest for min egen del, men jeg lar være å legge ut ultrapersonlige ting, eller altfor mye følelser. Mest om livet mitt generelt, det jeg synes er greit at andre kan få se litt av. :) Blogging er gøy, rett og slett!

bettinapusa

23.12.2010 kl.10:38

Jeg blogger først og fremst for meg selv, for og få ut tanker og slikt :-)

Men så blogger jeg også for at folk skal få et syn på hvem jeg egentlig er :-)

God JUl !

issekri

23.12.2010 kl.13:07

Ganske bra skrevet! hmm, jeg blogger nok for begge.. :)

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Marielle

Elisabeth Marielle

23, Bodø

Mote, skjønnhet- og designinteressert. Kommende frisør(går Norsk frisør- og hudpleie skole), tidligere restaurantmedarbeider.

Kategorier

Arkiv

hits